Liput

Liput ja lipunmyynti

Verkkokauppa
Lippuja kaikkiin näytöksiin saat kassaltamme ja verkkokaupastamme: https://tickets.cinemaorion.fi/fi/. Lippujen hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.

Lippujen hinnat
-normaali lipun hinta on 11 euroa
-9 euron alennuslippuun ovat oikeutettuja alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varussotilaat ja siviilipalvelustaan suorittavat.

Huomaattehan, että Cinema Orionin omat sarjaliput ja lahjaliput eivät käy vierailevien festivaalin näytöksiin.

Erikoisnäytökset
Liput matineanäytöksiin ja erikoisnäytöksiin ovat 9 euroa.

Klubijäsenyys ja -alennus
Liittymällä klubijäseneksi saat 1 euron alennuksen pääsylippusi hinnasta. Normaalinäytösten klubilaishinta on siis joko 10 tai 9 euroa. Huomioithan, että klubietu ei koske kaikkia teatterin näytöksiäLisätiedot klubijäsenten sivulta.

Sarjakortti
5-lipun sarjakortti maksaa 50 euroa ja on voimassa 12 kk.
HUOM! Koronasulun vuoksi sarjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan automaattisesti kesäkuun 2021 loppuun asti.

Lippujen varaaminen
Lippuja voi varata näytöksiin nettikaupan kautta. Varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, jonka jälkeen ne vapautuvat myyntiin.

Maksutavat
Liput näytöksiin voi maksaa verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tai teatterin lipunmyyntipisteessä.

Verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös verkkopankin kautta. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-, Virike- ja Tyky-paperisetelit, Smartum Saldo – ja Edenred Ticket Virike -maksukortit sekä ePassi-mobiilimaksutapa, joilla voi maksaa ainoastaan teatterin lipunmyyntipisteessä.

Vaihto- ja palautusoikeus
Ostettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin. Korona-aikana toimimme joustavasti! Älä tule elokuviin, jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi, kiitos.

Lahjakortit
Lahjakortteja voit ostaa kassaltamme tai verkkokaupasta. Kun ostat lahjakortin teatterin kassalta, saat mukaan Cinema Orionin kauniin kortin. Lahjaksi voi ostaa seuraavia tuotteita:

5-lipun sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, voit jakaa sen ystävien kanssa. Hinta 50€. Linkki: osta sarjakortti // Buy a 5-ticket serial card

-Leffapaketti sisältää 2 leffalippua (à 11€ / alennusryhmät 9€) ja vapaavalintaiset leffaherkut (13-17€). Hinta 35€
Linkki: Linkki: Osta leffapaketti // Buy a Cinema Package


HUOM!
Ennen koronasulkua tai sen aikana ostettujen sarjakorttien ja lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu automaattisesti 6 kuukaudella
.