Liput

Liput ja lipunmyynti

Verkkokauppa
Lippuja kaikkiin näytöksiin saat kassaltamme ja verkkokaupastamme: https://tickets.cinemaorion.fi/fi/. Lippujen hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.

Cinema Orionin lippukassa
lipunmyynti, lippujen varaustiedustelut:
[email protected], puh. 050 475 7572 (vain teatterin aukioloaikana).
Teatteri avataan 45 min. ennen päivän ensimmäistä näytöstä.

Lippujen hinnat
-normaali lipun hinta on 11 euroa
-9 euron alennuslippuun ovat oikeutettuja alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varussotilaat ja siviilipalvelustaan suorittavat.

Huomaattehan, että Cinema Orionin omat sarjaliput ja lahjaliput eivät käy vierailevien festivaalin näytöksiin. Cinema Orionissa ei ole numeroituja paikkoja, eli oman paikan saa valita vapaasti. Ovet saliin aukeavat n. 20-15 min ennen näytöksen alkua.

Matineanäytökset
Liput matineanäytöksiin 9 euroa.

Klubijäsenyys ja -alennus
Liittymällä klubijäseneksi saat 1 euron alennuksen pääsylippusi hinnasta. Normaalinäytösten klubilaishinta on siis joko 10 tai 8 euroa. Huomioithan, että klubietu ei koske kaikkia teatterin näytöksiäLisätiedot klubijäsenten sivulta.

Sarjakortti
5-lipun sarjakortti maksaa 50 euroa ja on voimassa 12 kk.

Lippujen varaaminen
Lippuja voi varata näytöksiin nettikaupan kautta. Varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, jonka jälkeen ne vapautuvat myyntiin.

Maksutavat
Liput näytöksiin voi maksaa verkkokaupassa tilauksen yhteydessä tai teatterin lipunmyyntipisteessä.

Verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös verkkopankin kautta. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-, Virike- ja Tyky-paperisetelit, Smartum Saldo – ja Edenred Ticket Virike -maksukortit sekä ePassi-mobiilimaksutapa, joilla voi maksaa ainoastaan teatterin lipunmyyntipisteessä. Verkkokaupan puolella on myös mahdollista käyttää maksutapana Eazybreakia.

Vaihto- ja palautusoikeus
Ostettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin.

Lahjakortit
Lahjakortteja voit ostaa kassaltamme tai verkkokaupasta. Kun ostat lahjakortin teatterin kassalta, saat mukaan Cinema Orionin kauniin kortin. Lahjaksi voi ostaa seuraavia tuotteita:

5-lipun sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, voit jakaa sen ystävien kanssa. Hinta 50€. Linkki: osta sarjakortti // Buy a 5-ticket serial card

-Leffapaketti sisältää 2 leffalippua (à 11€ / alennusryhmät 9€) ja vapaavalintaiset leffaherkut (13-17€). Hinta 35€. Lahjakortin voit vaihtaa näytöskohtaisiin lippuihin ainoastaan kassallamme, sillä se sisältää myös herkkutuotteita. Lippujen varaus verkossa ennakkoon on kuitenkin mahdollista.
Linkki: Osta leffapaketti // Buy a Cinema Package

Gift4you-lahjakortti käy myös maksutapana Cinema Orionissa. Lahjakortteja saa mm. R-kioskilta. Huomioithan, että lahjakortin hinta on 35€, mutta käyttöarvo 29€, sillä Gift4you pidättää lahjakortistaan 6€:n komission. Lahjakortin voit vaihtaa näytöskohtaisiin lippuihin ainoastaan kassallamme, sillä se sisältää myös herkkutuotteita. Lippujen varaus verkossa ennakkoon on kuitenkin mahdollista.


HUOM!
Ajalla 29.12.2020-4.2.2022 ostettujen sarjakorttien voimassaoloa on jatkettu 4.2.2022 automaattisesti 4 kuukaudella.