VINKKEJÄ OMAN TILAISUUDEN SUUNNITTELUUN

Olemme koonneet tälle sivulle lisätietoa oman tilaisuuden järjestämiseen liittyvistä käytännönseikoista, jotka kannattaa huomioida kun suunnittelet omaa tilaisuuttasi. Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle apua miettiessäsi käytännönjärjestelyitä. Jos kaipaat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen: vuokraukset (at) cinemaorion.fi.

Lämpimästi tervetuloa Cinema Orioniin. Toivomme voivamme mahdollistavan teille antoisan tilaisuuden!

ELOKUVAN VALINTA

Varmin valinta elokuvaksi on ohjelmistossamme tällä hetkellä olevat elokuvat, tai kuluneen vuoden aikana ensi-iltansa Suomessa saaneet elokuvat. Voit valita elokuvan myös omasta katalogistamme: https://cinemaorion.fi/nonstop-timeless-katalogi/. Elokuvan levittäjä tekee päätöksen elokuvan saatavuudesta ja hinnasta, jonka vuoksi emme voi aina taata elokuvan saatavuutta. Ilmoitathan elokuvatoiveesi meille mahdollisimman pian meille, koska elokuvan pituus määrittää myös varattavan vuokrausajanpituutta.

VUOKRAUSAJAN KESTOSSA HUOMIOITAVAA

Pääsääntöisesti yksityistilaisuudet voidaan järjestää maanantaista torstaihin tai viikonloppuna ennen klo 14.

Huomioithan, että varaamasi aika sisältää myös tarvittavat alkujärjestelyt ja loppusiivouksen. Tarkoittaen, että pääset tilaan valmistelemaan tilaisuuttasi vasta vuokra-ajan alkaessa. Loppusiivous tulee olla tehtynä myös ennen vuokra-ajan päättymistä.

TARJOILUN JÄRJESTÄMINEN

Cinema Orionissa ei ole omaa catering-palvelua. Voimme kysyä tarjousta yhteistyökumppaneiltamme tai voit toki valita itsellesi mieleisen catering-palvelun tarjoajan tai tuoda omat tarjoilut. Huomioithan, että catering-palvelun tarjoajat tarvitsevat tarjoilun esillepanoon tyypillisesti n. 45-60 min. Tämä aika tulee sisällyttää vuokra-aikaan. Eivätkä catering-palvelut tee loppusiivousta, jollei niin ole erikseen sovittu. Johtuen teatterin rajallisista varastotiloista, meillä ei valitettavasti ole tarjoiluastioita tarjottaville, mutta voit tuoda mukanasi tarvittavat tarjoiluastiat. Meillä ei myöskään ole tarjolla jääkaappisäilytystä muuta kuin erikseen sovittaessa. Vesipisteenä toimii yleisön käytössä oleva käsienpesutila, joka on WC:n yhteydestä erotettu oma huone.

Meillä on lipunmyyntipisteellä myynnissä virvoitusjuomia ja karkkeja.

TILAISUUDEN KULKU

Suosittelemme, että sijoitat vieraille tarjottavan ruoka-juomaosuuden ennen näytöksen alkua, ellei kyseessä ole tapahtuma, joka päättää illan, jolloin tarjoilu voi olla myös näytöksen päätteeksi.

VUOKRATTAVA TILA

Aulatilaamme mahtuu jotakuinkin seisten maksimissaan 60 henkilöä (catering-noutopöytien kanssa vähemmän) ja elokuvateatterisalissamme on istuimet 214 henkilölle. Yksityistilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sopivasta henkilömäärästä. Meillä on kaksi WC:tä vieraiden käytössä.

TEATTERIN KALUSTO

Meillä on aulatilassamme kuusi kahdenhengen sohvaa ja lisäksi saatavilla kahdeksan jakkaraa. Pöytinä on kolme tarjoilupöydiksi soveltuvaa 130 cm x 70 cm x 72 cm – kokoista pöytää ja neljä matalaa 40 cm halkaisijaltaan olevaa pöytää, jotka soveltuvat koon puolesta sohvien ja jakkaroiden ääreen.

SIIVOUS TAPAHTUMAN LOPUKSI

Toivomme, että teatteritila palautuu meille tapahtumasi jälkeen siinä kunnossa, kun se tilaisuuden alussa oli. Loppusiivous käsittää roskien ja juomapullojen sijoittamisen niille varattuihin keräysastioihin elokuvasalissa, sekä puhdistamista tarvittavitsevien pintojen siistimisen mm. popcornien poistamisen lattialta ja penkeiltä. Meiltä löytyy välineistö siivousta varten. Voit myös ostaa meiltä loppusiivouksen hintaan 100 euroa + alv.

Jäitkö kaipaamaan vielä lisätietoa? Ole meihin yhteydessä (vuokraukset (at) cinemaorion.fi), niin autamme mielellämme tapahtumasi järjestämisessä