Saavutettavuus

Tilojen esteettömyys
Tällä hetkellä Cinema Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pahoittelemme asiaa ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Teatterin 2 pyörätuolipaikkaa sijaitsevat salin parvella, jonne käynti tapahtuu Eerikinkadun puolelta talonyhtiön porraskäytävän kautta. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin (lipunmyynti(at)cinemaorion.fi) saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi.

Käynti parvelle tapahtuu kahta pyörätuoliramppia pitkin. Alemman rampin pituus on 180 cm ja nousukulma on jyrkkä (n. 32 astetta), eli suosittelemme saapumaan avustajan kanssa. Ylemmän rampin pituus on 150 cm ja nousukulma 21 astetta. Ramppien levys on 70 cm.

Käynti parven pyörätuolipaikoille.

Huomaathan, että aulan puolella sijaitseviin wc-tiloihin ei ole esteetöntä käyntiä.

Avustajat
Avustajilla on vapaa pääsy näytöksiimme. Pyydämme kuitenkin varaamaan avustajalipun etukäteen sähköpostitse: lipunmyynti(at)cinemaorion.fi. Myös opaskoirat ovat tervetulleita näytöksiimme.

Muuta infoa
Useimpiin kotimaisiin elokuviin on mahdollista saada kuvailutulkkaus omaan puhelimeen ladattavalla ja maksuttomalla MovieReading-sovelluksella. Sovellus on saatavilla laitteen sovelluskaupasta sekä Android- että iOS-laitteelle. Ajantasainen tieto kuvailutulkatuista elokuvista löytyy sovelluksesta. Muistathan ottaa omat kuulokkeet mukaan.