KLUBITAPAHTUMAT

Tämän sivun tapahtumat ovat avoimia Orion-klubin jäsenille. Tapahtumat ovat ilmaisia. Turvallisuussyistä osallistujamäärät ovat rajoitettuja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli joudut peruttaamaan tulosi, niin ilmoitathan siitä meille etukäteen osoitteeseen [email protected]. Tervetuloa mukaan klubiin ja tapahtumiin!

TULOSSA ELOKUVANÄYTÖS: VALUVA KUOLEMA – THE BLOB tiistaina 17.8. klo 19.30

Elokuvassa Valuva kuolema – The Blob (Irvin Yeaworth, USA, 1958, 86 min, K16) maalaisteinit Steve (Steve McQueen) ja Jane (Aneta Corseaut) ihmettelevät lähistölle putoavaa meteoriittia, pian kuitenkin käy selväksi, että kylää ei ravistelekaan pelkkä meteoriitti vaan sen mukana saapunut vierailija ulkoavaruudesta. Elokuva on yksi tunnetuimmista esimerkeistä klassisen scifi-elokuvan kultakaudelta. Se on myös ensimmäinen Steve McQueenin (kreditoitu: Steve Andrews) päärooli pitkässä elokuvassa.

Varaa ilmaislippusi näytökseen verkkokaupasta! Etu on henkilökohtainen.

Menneet tapahtumat


CINEMA ORION -KIERROS KLUBILAISILLE SU 1.11.2020 KLO 13

Tervetuloa tutustumaan Helsingin vanhimman ja kauneimman elokuvateatterin alkuvaiheisiin! Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Keväällä 1928 avattiin Eerikinkadulla elokuvateatteri, joka hurmasi aikalaisyleisön viehättävällä art deco -tyylillään. Millainen oli oman aikansa uudenaikaisin teatteri ja millaiseen teatterikaupunkiin se perustetiin? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa elokuvatutkija Outi Hupaniittu opastamallaan teatterikiinteistön tutustumiskierroksella.

Kierroksen aikana pääset myös kurkistamaan myös ”kulissien taakse” eli teatterin konehuoneeseen, jossa teatterinhoitaja Minna Nurmi esittelee esityskaluston ja kertoo koneenkäyttäjän työstä.