Vuokraa Orion

Etsitkö tilaa yksityisnäytökselle? Tai seminaarille? Vai syntymäpäiville?

Elokuvateatteri Orion on art deco -helmi erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Teatterisalin pehmeät istuimet ja 4K-digiprojektori tarjoavat katsojille ensiluokkaisen elokuvateatterikokemuksen. Tunnelmallisesta salista löytyy myös toimiva kokoustekniikka ja PA-järjestelmä kokousten ja esitysten järjestämiseen.

Haluatko järjestää tarjoilun tilaisuuden yhteyteen? Yhteistyökumppanimme auttavat sinua tarjoilun järjestämisessä. Voit myös tuoda omat tarjoilusi paikan päälle.

Normaalisti aulamme palvelee n. 70 hengen seisomatilaisuuksia, salista löytyy istuimet 217 hengelle, 44 istuinta parvella ja 173 istuinta permannolla. Koronapandemian vuoksi joudumme kuitenkin rajoittamaan tilan käyttöä ja noudatamme aluehallintoviranomaisten ohjeistuksia teatterin turvavälilinjauksissa. Teatterin käyttökapasiteetti on tällä hetkellä maksimissaan 40 henkilöä. Linjaus on voimassa toistaiseksi. Suosittelemme, että tutustut teatterissakävijän turvallisuusohjeisiin ennen Cinema Orion vuokraamista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

[email protected]
puh. 050 377 0058

Koronapandemian aikana noudatettavat turvallisuusohjeet
Vuokrausehdot
Teatterin tekniset tiedot