Elokuvalevitys

Elävän kuvan keskus ELKE ry:n levittämät elokuvat ovat saatavilla suomenkielisillä teksteillä ja elokuvateatteristandardin mukaisina DCP-digikopioina (ellei toisin mainita). Katalogi sisältää uutta laatuelokuvaa ja yli sata klassikkoa.

Elokuvia voi varata nettilomakkeen kautta. Lisätietoja elokuvien vuokraamisesta saat osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 041 534 0176 / Antti Suonio. Esitykset raportoidaan ensisijaisesti Maccsbox-järjestelmän kautta; jos tämä ei ole mahdollista, niin esitykset raportoidaan tällä nettilomakkeella.

ENSI-ILTAELOKUVAT

Katso kaikki ensi-iltaelokuvat (uusimmat ensi-illat ensin) >


KLASSIKOT

Elävän kuvan keskus ELKE ry:n katalogi sisältää yli sata vuokrattavaa kansainvälistä klassikkoelokuvaa 1920-luvulta 2000-luvulle asti NonStop Entertainmentin Timeless-katalogista. Kotimaasta mukana on Antti Peipon lyhytelokuvakooste. Elokuvat on tekstitetty suomeksi (ellei toisin mainita). Suurin osa on saatavilla elokuvateatteristandardin mukaisina DCP-digikopioina. Muista elokuvista löytyy korkearesoluutioinen digitiedosto.

Elokuvia voi varata nettilomakkeen kautta. Lisätietoja elokuvien vuokraamisesta saat osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 041 534 0176 / Antti Suonio. Esitykset raportoidaan ensisijaisesti Maccsbox-järjestelmän kautta; jos tämä ei ole mahdollista, niin esitykset raportoidaan tällä nettilomakkeella. Klassikkoelokuvien varaukset tulisi tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen esitystä.

Katso kaikki Klassikkoelokuvat (ohjaajien mukaisesti järjestettynä) >