Kumppaneiden tarjoukset

Esittämällä klubikorttisi saat etuja Kampin alueen yrittäjiltä ja teatterin yhteistyökumppaneilta.

Aalto ARTS Books on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kustantamo, joka julkaisee taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin alan kirjallisuutta.

Aalto ARTS Books tarjoaa 10% alennuksen seuraavista Cinema Orionissa myynnissä olevista kirjoista:

Dokumenttielokuvan suuri tuntematon (klubikortilla 27€ / norm. 30€)
Antti Peippo (1934–1989) oli suomalaisessa elokuvassa täysin oma tapauksensa. Hän oli lupaava kuvataiteilija, joka siirtyi Risto Jarvan luottokuvaajaksi ja ponnisti edelleen ohjaajana suomalaisen esseedokumentin mestariksi. Monipuolinen artikkelikokoelma käsittelee Antti Peippoa – paradoksaalisesti suomalaisen elokuvan suurta tuntematonta – kuvataiteilijana, opettajana, kuvaajana ja ohjaajana. Äänessä ovat niin tutkijat, aikalaiset kuin Peippo itsekin.

Lähikuvan lumo – ohjaajan ja näyttelijän yhteistyö elokuvassa (klubikortilla 28,80€, norm. 32€)
Miten ohjaaja voi auttaa näyttelijää antamaan parastaan? Miten rakentaa luottamus, se peruskivi, jonka varassa elokuva syntyy? Mitä myyttejä elokuvanäyttelemiseen liittyy – ja ovatko ne totta? Entä mitä näyttelijän pitäisi tietää kameratekniikasta? Lähikuvan lumo – ohjaajan ja näyttelijän yhteistyö elokuvassa on inspiroiva kirja ohjaajille, näyttelijöille ja opiskelijoille. Ohjaaja Saara Cantell ammentaa neljännesvuosisadan kokemuksestaan ja raottaa verhoa elokuvanteon kulisseihin.

Cafe/Bar Buenos Airesista klubikortilla seuraavat tuotteet alehinnoin.
Karhu IV 0,4l 5,8e
Talon puna- ja valkoviini 12 cl 6e
Kuohuviini 12cl 6e
Lounas 8e

Eerikinkatu 24, 00100 Helsinki
Buenos Airesin kotisivut

Cinema Orionin naapurissa sijaitseva Minibar avaa ovensa kesäkuun alussa koronarajoitusten mukaisesti. Toiminta painottuu terassille ja parklet-terassille, jotka aukeavat samalla. Avajaispäivää tullaan viettämään koko viikko, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät varmasti tutustumaan tuttuun mutta uudistuneeseen Minibariin. Luvassa avajaistarjouksia!

Orion-klubilaisille Minibarissa tarjotaan 10% alennus kaikista tuotteista, tarjous on voimassa elokuun loppuun saakka!

Minibarin kuulumisia voi seurata kuten ennenkin Facebookissa ja Instassa #minibarhelsinki sekä kotisivuilla www.minibarhelsinki.fi

Tervetuloa viihtymään Minibariin!

Eerikinkatu 17, 00100 Helsinki

Teehuone Ounce tarjoaa Orion-klubilaisille 10% alennuksen paikan paikan päällä nautittavista teeannoksista (normaali hinta 3,50€ yhden hengen pannu) sekä teeostoksista.

Fredrikinkatu 55, 00100 Helsinki
Teehuoneen kotisivut

Listaa tarjouksista päivitetään jatkuvasti.