Offers from club partners

By showing your Orion Club card you'll get offers/discounts from entrepreneurs in Kamppi area and from partners of our theatre.

Aalto ARTS Books on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kustantamo, joka julkaisee taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin alan kirjallisuutta.

Aalto ARTS Books tarjoaa 10% alennuksen seuraavista Cinema Orionissa myynnissä olevista kirjoista:

Dokumenttielokuvan suuri tuntematon (klubikortilla 27€ / norm. 30€)
Antti Peippo (1934–1989) oli suomalaisessa elokuvassa täysin oma tapauksensa. Hän oli lupaava kuvataiteilija, joka siirtyi Risto Jarvan luottokuvaajaksi ja ponnisti edelleen ohjaajana suomalaisen esseedokumentin mestariksi. Monipuolinen artikkelikokoelma käsittelee Antti Peippoa – paradoksaalisesti suomalaisen elokuvan suurta tuntematonta – kuvataiteilijana, opettajana, kuvaajana ja ohjaajana. Äänessä ovat niin tutkijat, aikalaiset kuin Peippo itsekin.

Lähikuvan lumo – ohjaajan ja näyttelijän yhteistyö elokuvassa (klubikortilla 28,80€, norm. 32€)
Miten ohjaaja voi auttaa näyttelijää antamaan parastaan? Miten rakentaa luottamus, se peruskivi, jonka varassa elokuva syntyy? Mitä myyttejä elokuvanäyttelemiseen liittyy – ja ovatko ne totta? Entä mitä näyttelijän pitäisi tietää kameratekniikasta? Lähikuvan lumo – ohjaajan ja näyttelijän yhteistyö elokuvassa on inspiroiva kirja ohjaajille, näyttelijöille ja opiskelijoille. Ohjaaja Saara Cantell ammentaa neljännesvuosisadan kokemuksestaan ja raottaa verhoa elokuvanteon kulisseihin.

Cafe/Bar Buenos Airesista klubikortilla seuraavat tuotteet alehinnoin.
Karhu IV 0,4l 5,8e
Talon puna- ja valkoviini 12 cl 6e
Kuohuviini 12cl 6e
Lounas 8e

Eerikinkatu 24, 00100 Helsinki
Buenos Airesin kotisivut

Tervetuloa Minibarin syksyyn! Minibar on auki ti-pe 16-24 ja la 15-24, tarjolla on levymusiikkia ja herkullisia drinkkejä sekä viikonloppuisin ohjelmallisia iltamia. Orion-klubilaisten erityisalennus on 10% kaikista tuotteista ja koktaileista.

Minibarin kuulumisia voi seurata kuten ennenkin Facebookissa ja Instassa #minibarhelsinki sekä kotisivuilla www.minibarhelsinki.fi

Tervetuloa viihtymään Minibariin!

Eerikinkatu 17, 00100 Helsinki

Teehuone Ounce tarjoaa Orion-klubilaisille 10% alennuksen paikan paikan päällä nautittavista teeannoksista (normaali hinta 3,50€ yhden hengen pannu) sekä teeostoksista.

Fredrikinkatu 55, 00100 Helsinki
Teehuoneen kotisivut

Rosebud Books tarjoaa klubilaisille 10% alennuksen kaikista kirjoistaan.

Lisäksi klubilaiset saavat 20% alennuksen Lauri Timosen kahdesta uutuuskirjasta:
Pelko jäytää sielua: Rainer Werner Fassbinderin elämä ja kuolema
Rainer Werner Fassbinderin (1945-1982) lyhyt, balzacilaisen työtahdin leimaama ura osui Saksan historian pahimpaan murroskohtaan, jossa armottoman totuudenpuhujan, homoseksuaalin provokaattorin, raivoisan rienaajan, kokaiinipöllyisen sadistin ja herkän taiteilijan yksinäinen valo hetken aikaa loisti kaikkein kirkkaimpana. Elokuvat ja teatterityöt, yksityiselämä, tärkeimpien työtovereiden esittelyt ja yllättävät Suomi-yhteydet kattava tietoteos piirtää kuvan ilotyttöjen parissa kasvaneesta, voimakkaiden naisroolien luojana tunnetusta ohjaajasta. Hän eli elämäänsä vereslihalla ja loi Länsi-Saksaan oman pienois-Hollywoodinsa, kohotti karismallaan tuntemattomia suuruuteen ja johdatti läheisensä faustilaisilla sopimuksilla väkivaltaan, itsetuhoon ja ennenaikaiseen kuolemaan. Itsensä 37-vuotiaana loppuun polttaneen taiteilijan raadollinen elämäntarina todistaa poikkeuksellisesta sitoutumisesta ja lahjakkuudesta, joka kykeni kantamaan harteillaan kokonaista aikakautta.

Federico Fellini: Uneksijan sirkus
”Olen keksinyt kaiken itsessäni – lapsuuteni, persoonallisuuteni, kaipuuni, uneni, muistoni – voidakseni kertoa.”– Federico Fellini 1900-luvun merkittävimpiin taiteilijoihin kuulunut Federico Fellini (1920-1993) aloitti uransa pilapiirtäjänä ja lehtimiehenä, kohosi Roberto Rossellinin luotetuksi oppilaaksi, eteni ohjaajaksi ja päätyi ammattikuntansa symbolihahmoksi ja supertähdeksi. Julkisen elämän koettelemukset, jatkuvat tuottajariidat ja monimutkainen avioliitto Giulietta Masinan kanssa heijastuivat työhön suoraan ja intiimisti. Matkaa klassisesta moderniin tehnyt visionääri vertasi itseään klovniin, kurkotti korkeuksiin ja kieltäytyi turvaverkoista. Uneksijan sirkus maalaa kokonaiskuvan totuuttaan etsivästä ihmisestä ja italialaisen elokuvan historiasta, käy läpi Fellinin teokset ja elämänvaiheet, ja sisältää runsaasti sekä tärkeimpien yhteistyökumppanien ja kilpailijoiden esittelyjä, että läheisimpien näyttelijöiden pienoismuotokuvia. Painajaisilla, politiikalla, psykoanalyysilla, taikauskolla, muistoilla, myyteillä, hirtehisellä feminismillä ja kaikkialla väreilevällä erotiikalla lastattu tietoteos kuljettaa lukijansa takaisin Riminin rannoille ja Rooman syrjäkujille, Via Veneton dekadenttiin hehkuun ja Cinecittàn studiohallien euforiseen ihmisvilinään – aikaan, jolloin elokuva oli voimissaan ja Fellini oman taiteenlajinsa ylistetyin kapellimestari.

Klubikortin näyttämällä kassalla tai verkkokaupassa koodilla ORION.
Rosebudin uusin kirjakauppa Sivullinen 21.9. lähtien osoitteessa Kaisaniemenkatu 5.

Rosebud Booksin kotisivut