Järjestä oma yksityisnäytös!

**Organise your own private screening at Cinema Orion! Scroll down for more info in English**

Oletko koskaan unelmoinut yksityisestä elokuvanäytöksestä, jossa paikalla olisivat vain sinä ja ystäväsi? Nyt se on mahdollista!

Kerää kasaan porukka ja vietä oma, unohtumaton leffailta Cinema Orionissa. Näytöksen minimihinta 1-10 hengelle on 200 € (sis. alvin), mikäli osallistujia on yli 10, niin jokaiselta osallistujalta veloitetaan 20 euroa. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Huom! Yksityisnäytöksiä voidaan järjestää ainoastaan arkipäivisin ma-to välillä.

Elokuvanäytöksen varaus on vahvistettava viimeistään neljä arkipäivää aiemmin. Voit tehdä varauksen ja saada lisätietoa yksityisnäytöksen järjestämisestä laittamalla sähköpostia osoitteeseen vuokraukset (at) cinemaorion.fi

Esitettävä elokuva voi olla joku kuluneen vuoden uutuuselokuvista tai ELKE ry:n levittämistä klassikkoelokuvista.

Päivitys 14.10.2021: Valitettavasti emme voi ottaa enää varauksia vastaan loppuvuodelle 2021. Keväälle 2022 on vielä vapaita näytös/tapahtumapaikkoja jäljellä.

***
ORGANISE AN UNFORGETTABLE MOVIE NIGHT WITH YOUR FRIENDS!

Organize an unforgettable, private movie night safely in Cinema Orion. Choose your favourite film among the new films in Cinema Orion’s programme or classics and enjoy the movie in our atmospheric cinema hall with your family, friends or co-workers. Please notice that the private screenings can be organized only on weekdays, between Mon-Thurs.

The fee per person is 20 euros (incl. vat), the minimum fee being 200€ / screening.
Book a screening or get more info: vuokraukset (at) cinemaorion.fi