Järjestä yksityisnäytös ystäviesi kanssa!

**Organise your own private screening at Cinema Orion! Scroll down for more info in English**

Oletko koskaan unelmoinut yksityisestä elokuvanäytöksestä, jossa paikalla olisivat vain sinä ja ystäväsi? Nyt se on mahdollista!

Kerää kasaan porukka ja vietä oma, unohtumaton leffailta Cinema Orionissa. Koronarajoituksista johtuen osallistujamäärä voi tällä hetkellä olla maksimissaan 95 henkeä. Näytöksen minimihinta 1-10 hengelle on 200 € (sis. alvin), mikäli osallistujia on yli 10, niin jokaiselta osallistujalta veloitetaan 20 euroa. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Huom! Yksityisnäytöksiä voidaan järjestää ainoastaan arkipäivisin ma-to välillä.

Elokuvanäytöksen varaus on vahvistettava viimeistään neljä arkipäivää aiemmin. Voit tehdä varauksen ja saada lisätietoa yksityisnäytöksen järjestämisestä laittamalla sähköpostia osoitteeseen vuokraukset (at) cinemaorion.fi / puh. 050 5511310.

Esitettävä elokuva voi olla joku kuluneen vuoden uutuuselokuvista tai ELKE ry:n levittämistä klassikkoelokuvista.

***
ORGANISE AN UNFORGETTABLE MOVIE NIGHT WITH YOUR FRIENDS!

Organize an unforgettable, private movie night safely in Cinema Orion. Choose your favourite film among the new films in Cinema Orion’s programme or classics and enjoy the movie in our atmospheric cinema hall with your family, friends or co-workers. Please notice that the private screenings can be organized only on weekdays, between Mon-Thurs.

The fee per person is 20 euros (incl. vat), the minimum fee being 200€ / screening. As of September 6th, the seating capacity is 95 seats per screening.

Book a screening or get more info: vuokraukset (at) cinemaorion.fi / tel. 050 5511310.