Klubikorttiuudistus 2021

Orion-klubikortti siirtyi sähköiseen muotoon toukokuussa 2021. Vanhan klubikortin vaihtaminen uuteen sähköiseen klubikorttiin on helppoa ja maksutonta. Myös fyysinen klubikortti on edelleen mahdollista lunastaa 5€:n lisähinnalla. Keräämme jatkossa jäseniltä myös yhteystiedot klubin toimintaan liittyvän viestinnän parantamiseksi.

Jatkossa klubikorttikategorioita on vain yksi. Jos kuulut alennusryhmään (eläkeläinen, opiskelija, alle 18-v, työtön, varus- tai siviilipalvelusta suorittava) niin voit lunastaa klubikortilla alennusryhmille suunnattuja klubilippuja verkkokaupasta tai kassaltamme. Huomioithan, että alennukseen oikeuttava todistus voidaan tarkistaa kassalla tai lipuntarkastuksen yhteydessä, eli alennustodistuksen on oltava aina mukana, kun klubikortilla lunastetaan alennusryhmille suunnattuja lippuja.

Haluatko liittyä Orion-klubiin? Osta jäsenyys kassaltamme tai täältä >

Haluatko vaihtaa vanhan korttisi uuteen?
Se onnistuu joko verkkokaupassamme tai Cinema Orionin kassalla sen aukioloaikoina. Kun vaihdat vanhan korttisi uuteen 15.9. mennessä, saat ilmaisen 12 kk:n jatkoajan klubijäsenyydellesi! Huomioithan, että 15.9. jälkeen vanhat klubikortit lakkaavat toimimasta.

Verkkokaupassa vanhan klubikortin vaihto uuteen onnistuu näin (19.5.2021 alkaen):
– Kirjoita verkkokaupan etusivulla olevaan Kampanjakoodi-kenttään vanhan sarjakortin tunnus


– Tämän jälkeen saat lisättyä ostoskoriin yhden ”Orion-mobiiliklubikortti aiemmille klubilaisille” -tuotteen:


-Ostoksen saat vietyä loppuun kun ensin täytät asiakastietosi. Mobiilikortti lähetetään automaattisesti heti oston valmistuttua sähköpostiisi ja / tai tekstiviestinä (huom. muistathan antaa sekä s-postin että puhelinnumeron, jos haluat että kortti lähetetään molempiin.)
-Selainpohjaisen klubikortin voi tallentaa selaimen kirjanmerkkeihin.

>Linkki verkkokauppaan

Vanhan klubikortin vaihtaminen uuteen kassalla:
-vanhan kortin vaihtaminen uuteen onnistuu myös kassallamme sarjakortin tunnuksen avulla. Saat uuden kortin välittömästi sähköpostiisi tai tekstiviestitse puhelimeesi.
-kassalta on mahdollista lunastaa myös fyysinen muovikortti 5€:n lisähintaan.