NEULO ELOKUVASSA

Erikoisnäytökset

Huippusuosittu Cinema Orionin ja Taito Etelä-Suomen neulontanäytös saa jatkoa!

Kevään toinen Neulo elokuvassa -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 26.3. klo 12 alkaen (elokuva alkaa klo 13). Tule sinäkin nauttimaan elokuvan katselusta, neulomisesta ja samanhenkisestä seurasta! Tapahtuman aikana katsotaan Steven Spielbergin Oscar-ehdokkuuksia kahminutta The Fabelmans -elokuvaa (2023, 151 min). Tapahtumaa varten on suunniteltu tarvikepaketti: tällä kertaa neulomme keväisen kevyttä huivia. Valitse suosikkivärisi ja osta paketti yhdessä lipun kanssa! Tarvikepaketteja on myynnissä myös tapahtuman aikana.

Halutessasi voit neuloa tapahtuman aikana omaa neuletyötäsi. Myös peruslipun ostaneet saavat ohjeen tarvikepaketin huiviin.

Huivin värivaihtoehdot:
·        valkoinen
·        vaaleanharmaa
·        vaaleanvihreä
·        kirkas vihreä
·        kirkas pinkki
·        kirkas keltainen

Tarvikepaketti sisältää lankakerän, puikot, silmukkamerkit, neulan, ohjeen ja pienen yllätyksen. Tarvikepaketin vaikeustaso: helppo, sopii neulonnan alkeet osaavalle (oikea silmukka, kaventaminen ja lisääminen).

Tapahtuma alkaa klo 12, jolloin tarvikepaketit ovat noudettavissa. Tällöin saat apua myös huivin neulomisessa. Voit nauttia kupillisen teetä The Ouncen pop-up-pisteessä ennen esitystä. Elokuva alkaa klo 13, sitä ennen voit aloittaa neulontatyön ja viihtyä kanssaneulojien seurassa.

Elokuvalipun hinta on 15 €, sisältäen neuleohjeen. Erikseen ostettava tarvikepaketti maksaa 20 €.

Olemme kuulleet palautettanne – kiitos siitä! Näytöksen ajan salissa on enemmän yleisvaloa kuin ensimmäisellä kerralla (valot alakerrassa parven alla). Halutessasi voit ottaa mukaasi oman otsalampun tai taskulampun: valoa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi ohjeen lukemiseen ja yksityiskohtien katsomiseen.

Näytös järjestetään yhteistyössä Taito – Etelä-Suomen kanssa. The Ounce vastaa näytöksen alussa järjestettävästä teen myynnistä.

The Fabelmans on henkilökohtainen kuvaus lapsuudesta ja nuoruudesta 1900-luvun Amerikassa, nuoren miehen kasvutarina, jossa hänelle paljastuu perheen synkkä salaisuus. Elokuvien voima kuitenkin auttaa nuorukaista näkemään totuuden itsestä ja toisista.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Steven Spielberg, jonka omaan lapsuuteen tarina pohjautuu, ja Pulitzer-palkittu näytelmäkirjailija Tony Kushner (Angels in America, Caroline, or Change), joka sai Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksistaan Spielbergin elokuviin Lincoln ja München. Elokuvan ovat tuottaneet kolminkertainen Oscar-ehdokas Kristie Macosko Krieger (West Side Story, The Post), Spielberg ja Kushner.

Lipun näytökseen voit ostaa Cinema Orionin verkkokaupasta. Samassa yhteydessä voit ostaa myös tarvikepaketin, jonka lunastus tapahtuu teatterin aulasta ennen näytöksen alkua. HUOM! Tarvikepaketti myynnissä ainoastaan verkkokaupassa.