KASARISEIKKAILUJA KOKO PERHEELLE

Erikoisnäytökset

Cinema Orion esittää kultaiselta 1980-luvulta kolme rakastettua seikkailua, joita ei ole näytetty Suomessa elokuvateattereissa tällä vuosituhannella! Kuukausien ensimmäisinä lauantai-iltapäivinä esitettäviä moderneja klassikoita yhdistää myös se, että kaikille on kaavailtu uutta jatkoa tulevina vuosina. Elokuvat nähdään suomen- ja ruotsinkielisillä teksteillä alkuperäisinä 35mm-filmikopioina.

Sarjassa esitetään seuraavat elokuvat:

LA 1.10. KLO 14.00: KULTI, KUTISTIN KAKARAT
Professori Szalinski (Rick Moranis) on työskennellyt ullakollaan vuosikausia ihmeellisen koneen parissa. Hän luulee voivansa muuttaa sillä esineet pienemmiksi. Muut pitävät professoria lievästi vinksahtaneena. Mutta eivätpä luulisi, jos näkisivät hänen lapsensa, jotka juoksevat ulkona puutarhassa. Siellä voi olla aika pelottavaa, jos ruoho on jäänyt leikkaamatta – ja olet vain sentin pituinen!

LA 5.11. KLO 14.15: LEGENDA
Tom Cruise ja unohtumattomasti punaiseksi paholaiseksi maskeerattu Tim Curry tähdittävät Ridley Scottin sadunomaista Legendaa, joka kertoo hyvän ja pahan ikuisesta taistelusta. Yön Herra (Curry) joukkoineen aikoo alistaa maailman ikuiseen pimeyteen, mutta Jack (Cruise) nousee puolustamaan valon valtakuntaa. Legenda on Cinema Orionin koko perheen halloween-elokuva.

LA 3.12. KLO 16.30: THE GOONIES – ARKAJALAT
Mitä voivatkaan pitkästyneet pikkupojat puuhata hiljaisessa merenrantakaupungissa leppoisana kesäpäivänä? Kun Steven Spielberg päästetään tekemään aiheesta käsikirjoitusta, voi arvata, ettei puuhana ole ainakaan ristisanojen ratkominen… “Arkajalat” on seitsenpäinen jengi, joka vanhaa aarrekarttaa seuratessaan päätyy uskomattomiin seikkailuihin.